Prnjavor- Uručena novčana sredstva Dnevnom centru “Neven” (Foto)

0
559

Udruženju roditelja djece sa smetnjama u razvoju “Neven” danas je uručen ček u vrijednosti od 660 KM, a radi se o sredstvima prikupljenim na 3. Jesenjem humanitarnom krosu održanom 06. oktobra, koji su zajednički organizovali Dnevni centar “Neven” i AK “San” Prnjavor.

Takmičenje je organizovano na trim stazi u sportsko rekreacionom centru “Borik”, a majke djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju su u svojoj radionici izradile ručne radove, koje su ovom prilikom prodavale i tako povećale budžet Udruženja.

Majka dječaka sa poteškoćama u razvoju, Vesna Blagojević, naglasila je u izjavi za medije, da njoj, kao roditelju, a naročito njenom sinu, veoma mnogo znače ovakve manifestacije i izrazila zahvalnost svim organizatorima i učesnicima krosa.

Aktivista dnevnog centra, Boško Bijelonić, zahvalio se predstavnicima AK “San” na podršci, kao i svim sponzorima koji su dali svoj doprinos sportskom događaju, koji, prije svega, ima humanitarni karakter.

Sekretar AK “San” Prnjavor, Dalibor Vrhovac, kaže da su ove godine prikupljena nešto skromnija novčana sredstva.

“Imali smo manje sponzora nego prethodnih godina, ali nadam se da će naredne godine biti više zainteresovanih, jer je to ovoj djeci jako potrebno” dodao je Vrhovac.

Na krosu su učestvovali atletičari iz Vlasenice, Kozarske Dubice, Dervente, Teslića, Banjaluke i ostalih gradova, a Vrhovac je izrazio nadu da će i učesnika u humanitarnom krosu sledeće godine biti u većem broju. /prnjavorlive.info/ Marijan Popadić

PODIJELI