Prnjavor – Žena koju je Dalibor Gavrić ubio bombom spriječila još veću tragediju

0
3345

Dalibor Gavrić (42) poslednjih nekoliko sedmica konstatno je zvao i slao poruke Mili Malešević (24) u kojima je pretio da će ubiti i nju i sebe.  

Potvrdili su ovo za „EuroBlic“ članovi porodice nesrećne devojke koji su rekli da su njih dvoje 6 godina bili u vezi i da imaju sina (4), ali da se nikada nisu venčali.

– Dalibor je bio strašno ljubomoran i zagorčavao joj je život. Ona to više nije mogla trpeti i pre 2 meseca prekinula je svaku vezu sa njim i u međuvremenu našla novog momka. Međutim, Dalibor to nije mogao podneti i konstatno je proganjao – rekla je jedna od rodica nesrećne devojke.

Ona je rekla da je Mila sprečila veću tragediju, jer kada je videla da ima bombu odvela ga je malo dalje od kafića „Akapulko“ u kojem je bilo dosta gostiju u bašti.

 

Dalibor Gavrić i Milijana Malešević
Dalibor Gavrić i Milijana Malešević

– Uspela ga je odvesti desetak metara od kafića i to je bilo kobno za nju. Tada se začula snažna eksplozija, a ona je samo pala na zemlju i ostala mrtva na licu mesta – ispričala je sagovornica.

Podsećamo, Dalibor Gavrić (42) je sinoć oko 21 čas na lokalnom putu na Maćinom brdu kod Prnjavora bacio bombu i tom prilikom usmrtio nevenčanu suprugu Milu Malešević (24).

Prema nezvaničnim informacijama, Gavrić je sinoć došao u kafić “Akapulko”, gde se posvađao sa Maleševićevom i zatim napustio lokal, a ona je najverovatnije krenula za njim.

On je posle toga bacio bombu od koje je ona smrtno stradala, a on teško povređen.

Pretpostavlja se da je motiv, zbog kojeg se muškarac odlučio na ovaj stravičan potez neuzvraćena ljubav.

Dežurni lekar je potvrdio da je Gavrić pretrpeo povrede obe ruke i obe noge, kao i grudnog koša.

U teškom stanju prevezen je u UKC RS, i smešten je u jedinicu intenzivne nege.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka ranije je saopšteno da će biti obavljena obdukcija nesrećne žene, a da su sa lica mesta izuzeti tragovi koji će se koristiti tokom veštačenja.

 

Izvor:(EuroBlic)

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here