Prnjavorski tekvondoisti prvaci Doboj OPEN-a

0
980

Prnjavorski tekvondoisti ovaj vikend ostvari su odličan rezultat na 9. Doboj Openu u konkurenciji preko 300 takmičara i 28 klubova, koji su došli iz 6 zemalja: Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Srbije, Bugarske i BiH.

Osvojeno je 35 medalja od toga 12 zlatnih, 13 srebrnih i 10 bronzanih medalja. U ukupnom plasmanu Tekvondo klub Prnjavor je zauzeo 1.mjesto ispred domaćina, tekvondo kluba Doboj i trećeplasirane ekipe Tekjon iz Sarajeva. U kadetskoj konkurenciji po dvije medalje zlatnu i bronzanu, osvojili su: Dimitrije Vuković i Jasna Jeličić. Srebrne medalje osvojili su Nemanja Tomašević, Pavle Bijelonić, Dušan Domuz i Dejan Modić dok su Milica Ćetojević i David Malešević osvojili bronze.

U juniorskoj konkurenciji Veljko Burić je osvojio zlatnu medalju u borbama -63kg i srebro u formama, David Đuraš srebrnu medalju u borbama -63kg. Sava Njegovan je dobio pehar za najuspješnijeg juniora turnira, osvojivši zlatnu medalju u borbama -69kg i zlato u formama. U kategoriji -75 kg David Stanišić je osvojio srebrnu medalju i bronzanu medalju u formama, Milan Stojanović srebro u borbama, kategorija +75 kg. Po dva zlata osvojili su Elda Mešić (forme i specijalne tehnike) i Srđan Todorović (borbe +75kg i specijalne tehnike).

U seniorskoj konkurenciji Dragan Kalaba i Đorđe Đukić osvajaju bronzane medalje. Po dvije medalje, srebro i bronzu osvojili su Jovana Njegovan, Stefan i Aleksandar Fešiš. Pehar za najuspješniju seniorku dobila je Andrea Korać koja je osvojila dvije zlatne i jednu srebrnu medalju, Bojan Malešević osvojio je jednu zlatnu i dvije srebrne medalje.

Sledeći nastup tekvondo kluba Prnjavor je 7.novembra na Srbija Openu koji se održava u Bačkoj Topoli.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here