PRNJAVORSKI ugostitelji najavljuju početak rada

0
630
Predstavnici ugostitelja u Prnjavoru, danas su održali sastanak sa načelnikom Opštine Darkom Tomašem na kojem su ga upoznali sa svim problemima s kojima su se susreli tokom perioda u kojem naši objekti ne rade.
Razmotrili smo zajednički sve potrebe i probleme sa kojima smo se susreli i sa kojima će se susretati u narednom periodu, te iznijeli na uvid svoje prijedloge za potencijalnu pomoć opštinskih struktura za saniranje gubitaka, rekao je za naš portal jedan od prnjavorskih ugostitelja.
Načelnik opštine, Darko Tomaš  je još jednom potvrdio maksimalnu podršku i dobru volju, te razumijevanje za situaciju u kojoj su se ugostitelji našli.. Tema sastanka bile su nove, relaksirane mjere Instituta za javno zdravsto RS, te razmjenjena misljenja o sprovođenju istih u praksi.
Na sastanku ugostitelja prnjavorske opštine održanom danas u 17 časova, nakon detaljnog razmatranja nonovonastale situacije i relaksiranih mjera kojima su zatjevi ugostitelja djelimično ispunjeni, donesena je  odluka da je stvoren minimum uslova za početak rada i da u četvrtak 14.maja 2020. svi ugostiteljski objekti u Prnjavoru počinju sa radom.
PODIJELI