Pročitajte oproštajno pismo Slobodanke Vasić, smjenjene direktorice vrtića “Naša Radost”

0
584

Nakon 5 godina provedenih među najiskrenijim i najvjerodostojnijim uzorima, a to su djeca, željela bih se posebno zahvaliti svim mališanima koji su prošli kroz vrtić i svima onima koji još uvijek koračaju kroz hodnike vrtića.

Dječiji osmijeh je bio najveći pokazatelj da sam u svom djelovanju dala sve od sebe i da sam kod djece izazvala radost jer sam bila u službi njih i njihovog razvoja, odrastanja.

Posebno sam im zahvalna što su mi pružili priliku da budem na čelu teta Sloba koju su redovno u vrtić dočekivali kao svog drugara i nekoga ko se rado sa njima poigra pa i podijeli bombone u znak da smo dobro odradili neki posao, slušali i bili marljivi.

Takođe, hvala mom kolektivu sa kojima sam godinama zajedno gradila i realizovala svaku našu zajedničku ideju. Bili smo uporni i svaku ideju smo realizovali do kraja a onda smo jedni drugima bili motivacija da možemo bolje i više. Tako smo stvorili bajku gdje su glavni likovi bili naši mališani i njima smo bili u službi, svaki dan, sat i minut. Hvala roditeljima na razumijevanju i saradnji sve ove godine i hvala vam što smo zajedničkim snagama doprinijeli da vrtić bude mjesto boljeg boravka naših najmlađih. Vaša zahvalnost za naš rad bio je poklon u vidu velikog broja donacija koje smo zajedno utkali u svaki dio vrtića.

Posebnu zahvalnost istakla bih prema našem načelniku opštine gospodinu Darki Tomašu i ministru gospodinu Zlatanu Klokiću koji su svaku ideju podržali te nam omogućili sredstva za realizaciju. Zajedničkim snagama uz dogovor unaprijedili smo rad i obezbijedili sigurnije, zdravije i bolje mjesto za boravak naših najmlađih sugrađana opštine Prnjavor.

Hvala vam što sam dobila priliku da zajedno sa svima vama učestvujem u odrastanju vaše djece i da sam bila tu za njih u ovih 5 godina zajedničkog djelovanja u vrtiću “Naša radost”. Od srca se zahvaljujem svima koji su ikad otvorili vrata ove ustanove i bili dio naše velike porodice. Znamo dobro da iz kuće sve kreće a mi smo se trudili da budemo dobri i vrijedni domaćini onako kako smo najbolje znali i umjeli.

Vaša Sloba Vasić

PODIJELI