Novi uspeh Atletske sekcije iz Dervente Atletskog kluba “San”.

0
376
Na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe i starije cicibane i cicibanke održanom u Banja Luci, Atletska sekcija iz Dervente Atletskog kluba ” San”, osvojila je četiri medalje. Dve srebrene i dve bronzane.
Srebrenu medalju i Titulu Viceprvaka Republike Srpske je osvojio Nikola Kosić u trci starijih cicibana na 200 m, dok je u skoku u dalj osvojio bronzanu medalju.
Srebrenu medalju je osvojio i Lazar Ivanović u bacanju kugle. Lazar je inače sin nekada najbolje atletičarke Bosne i Hercegovine i još uvek aktuelne rekorderke Republike Srpske na 1500 m, i 3000 m, Mirjane Kalajdžić Ivanović.
Bronzanu medalju je osvojio i Milan Ivanović u kategoriji starijih cicibana u skoku u dalj.
Sledeći nastup atletičari atletske sekcije Derventa atletskog kluba “San” imaju u subotu u Vlasenici, kada je na programu Pojedinačno Prvenstvo Republike Srpske u krosu.
Ovom prilikom se zahvaljujemo roditeljima dece koji su vozili decu na takmičenje u Banja Luku, Maji Kosić, Mirjani Ivanović, Aleksandri Vrhovac i našem pomoćnom treneru Bojanu Šobota koji je ovaj put išao sa decom na takmičenje.
Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi Prokop inženjering koji nam omogućuju odlaske na takmičenja ove godine.

ATLETSKI KLUB “SAN” PRNJAVOR

PODIJELI