Projekat “Pokreni se” u organizaciji džudo kluba SOKO -M Prnjavor

0
751

 

Obavještavamo vas da se uskoro održava projekat zdravstveno-rekreativnog tipa za cijelu populaciju i potpuno je besplatan. Ovom prilikom pozivamo građane da se odazovu pozivu i uzmu učešće na bilo koji način.

 

Detaljniji podaci o projektu:

U jutarnjim časovima (9:00 h) odrasla populacija ima priliku da učestvuje ili gleda trening sa elementima joge; najmlađi učestvuju u aktivnostima koje će pripremiti škola sporta „Prvi korak“, a osobe 3. dobi, populacija koja se oporavlja od povreda ili bilo kakvih zdravstvenih problema, kao i svi zainteresovani, imaju priliku da čuju i ispobaju se u radionici „Brzo hodanje kao vid rekreacije“ koju će voditi Bojan Milijaš.

U poslije podnevnim časovima slijedi niz aktivnosti. U 17 časova trening za djecu i omladinu uzrasta osnovne škole sa trenerima Željkom Petrovićem (atletski dio) i Živkom Milijašem (vježbe snage).

U 18 časova radionica“Street Workout“ sa gostom Dejanom Ignjićem“.

Nakon toga slijedi kratko predavanje „Mršanje – istine i laži“, predavača Bojana Milijaša; ali i početak Mini Fit izazova u paru, koji će trajati 14 dana.

Projekat završava treningom „Total body routine“ koji će voditi trenerica Mišel.

Tokom čitavog projekta, učesnici će imati priliku degustirati proizvode domaćinstva Vrhovac i izmjeriti tjelesnu kompoziciju i krvni pritisak.

Vrijeme održavanja: 01. septembar 2019. godine, 09.00-21.00 časova

Mjesto održavanja: Borik, rekreativna zona, Prnjavor

Kontakt osoba: Bojan Milijaš, 066/256-825. /prnjavorlive.info/

PODIJELI