Promocija prve zbirke pjesama Adnana Selimovića

0
522

Mladi pjesnik iz Prnjavora Adnan Selimović prijavio se i pobijedio na platformi Novo Ime. Time je dobio priliku da svoje stvaralaštvo kruniše prvom zbirkom pjesama.

Knjiga „Oblaci su ti granica“, sa potpisom Adnana Selimoća ugledala je i svjetlo dana, a već u utorak, 26.06.2018. godine biće održana svečana promocija tokom koje će se prnjavorskoj publici, ali i svim drugim zaljubljenicima u stih i poeziju predstaviti ovaj mladi pjesnik.

“Promocija će biti održana u Domu kulture u Prnjavoru sa početkom u 19.00 časova, a publika će osim autora, imati priliku da posluša mišljenje urednice izdanja „Oblaci su ti granica“ Brankicu Radonjić, te recenzenta Nedeljka M. Saničanina. Ovo, posebno veče za mladog autora, biće upotpunjeno nastupom još jednog „Novog Imena“, Helene Ostojić koja je zahvaljujući projektu kompanije Novomatic takođe ostvarila svoj san i kolekciji instrumenata na kojima svira, dodala saksofon. Pozivamo ljubitelje poezije da svojim prisutvom podrže mladog pjesnika i uživaju u ovoj divnoj večeri”, rekla je Danijela Filipović PR menadžer platforme Novo ime.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here