Prorekao rat i pokušaj atentata na Trampa, a evo šta je rekao za 2019. godinu

0
560
Francuska revolucija, svjetski ratovi, pronalazak penicilina, slijetanje na Mjesec, teroristički napadi u Njujorku 11. septembra 2001. godine kao i pojave Napoleona i Hitlera, samo su jedan dio Nostradamusovih vizija koje su se obistinile, a prema ekspertima koji se bave izučavanjem njegovih spisa, ostavio je poruku i za tekuću, 2019. godinu koja se baš neće dopasti Britancima, Amerikancima, pa ni ostatku svijeta.

Mišel Nostradamus je neosporno najpoznatiji prorok na svijetu i mističar za koga sljedbenici tvrde da je proricao budućnost sa nevjerovatnom tačnošću. Iako Nostradamusovi zapisi ne sadrže tačne vremenske odrednice i specifičnosti, pristalice vjeruju da njegova brojna proročanstava tek treba da se ostvare.

I sa novom godinom, konačno u punom zamahu, mnogi se pitaju koja su to proročanstva iz 16. vijeka i da li će se ostvariti 2019. godine. Krejg Hamilton-Parker, britanski psiholog i uređivač internet strane Psyhucs.co.uk je otkrio da je Nostradamus predvidio izuzetno nasilnu godinu za američkog predsjednika Donalda Trampa.

Prema psihologu, Nostradamus je upozorio na pokušaj atentata na Trampa, oružani sukob na Bliskom istoku i obnovljene odnose sa svojim ruskim kolegom između 2019. i 2020. godine.

Hamilton-Parker izjavio je: “Vjerujem da će Tramp dobiti drugi mandat, ali Nostradamus je predvidio da će pokušaj atentata biti u drugom mandate”.

– Nostradamus je takođe predvidio rat na Bliskom istoku. Ojsećam da ćemo prve udare osjetiti 2019. godine, ali to neće biti rat do istrebljenja.

Psiholog je potom rekao da će Tramp sklopiti neku vrstu dogovora ili ugovora sa predsjednikom Vladimirom Putinom. Ovaj sporazum će se navodno odraziti na Trampov sporazum sa Sjevernom Korejom, potpisan na samitu Sjeverne Koreje i Sjedinjenih Država u junu 2018. godine.

Jedna stvar koju Nostradamus nije predvidio je, međutim, rezultat ili efekti glasanja za Bregzit. Sam Hamilton-Parker je predvidio da će uskoro doći do Bregzita, zbog čega je rekao da je iznenađen što je Bregzit izostavljen iz Nostradamusovih proročanstava.

Prema mišljenju psihologa, koji tvrdi da je predvidio ove događaje još u septembru 2017. godine, premijerka Tereza ​​Mej će pokušati da održi moć dok Britanija ne napusti Evropsku uniju.

Međutim, brza promjena liderstva u Konzervativnoj stranci dobiće novo lice koje će voditi Vladu. Psiholog je rekao: “Ono što je najneobičnije u Nostradamusovim predviđanjima je da oni nemaju nikakve reference na Bregzit. Predviđam Bregzit u maju, u posljednjim minutima izazova za lidere. Tada će doći do izbora između lidera Dejvida Dejvisona i Borisa Džonsona, kao predvodnicima – Džonson dobija krunu. Vidjećemo i pojavljivanje nove stranke, kao što sam i ranije predvidio. Ali da li griješim?”

– Možda Nostradamus nije spomenuo ovaj istorijski događaj za Britaniju, Francusku i Evropu, jer se to nikada neće dogoditi? – kaže psiholog.

Njegovi sljedbenici vjeruju da je Nostradamus ispravno predvidio veliki požar u Londonu 1666. i uspon Adolfa Hitlera na vlast. Ali, kritičari tvrde da su Nostradamusova objavljena proročanstva previše nejasna da bi se smatrala istinitim i da zahtijevaju veliku dozu opreznosti pri donošenju zaključaka.

PODIJELI