Provalnik u šumi zakopao zlato vrijedno 100.000 KM!

0
375

Mario Barišić iz Gradačca uhapšen je zbog sumnje da je u Prnjavoru ukrao zlatne poluge, dukate i investiciono zlato vrijedno oko 100.000 maraka!

Kako nezvanično saznaje ATV Barišić je zlato ukrao iz kuće u Prnjavoru, a potom ga zakopao u šumi u okolini, namjeravajući da se kasnije vrati po njega. Međutim, u međuvremenu je otkriven i uhapšen, a ukradeno zlato je pronađeno.

U PU Banjaluka navode da je M.B. sproveden na kriminalističku obradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške krađe.

”M.B. se sumnjiči da je 4. novembra, uz upotrebu podesnog predmeta obio ulazna vrata porodične kuće u Prnjavoru, potom ušao u unutrašnjost i izvršilo premetačinu, pri čemu je pronašao i ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100.000 KM”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da su tokom kriminalistčke obrade, kao i izvršenih pretresa, pronađeni i uz potvrdu oduzeti ukradeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

”Nakon kopletiranja i dokumenotvanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode u policiji.

Inače, osumnjičeni Barišić je već prolazio kroz policijske evidencije i ranije je hapšen zbog krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom droga.

ATV

PODIJELI