Radio Prnjavor- Nova godina i nova kvalitetna lica na muzičkoj sceni. Djordje Arsović

0
430

Nova godina i nova kvalitetna lica na muzičkoj sceni. Djordje Arsović – Nesta, otvara novu godinu kvalitetnom pjesmom ‘Još te volim’, u nadi da će opravdati već stečeno poverenje publike koja ga poznaje iz klupskog života prestonice i zainteresovati novu za njegov rad.

Muziku su komponovali Grčki kompozitori APON & IMSTRONG, tekst za pjesmu pisao je Rade Rakazov, dok se za zanimljiv video spot pobrinuo Vedad Jašarević.

Pjesmu preuzmite sa linka:

DJORDJE ARSOVIC NESTA – JOS TE VOLIM (WAV)

Djordje Arsovic, poznatiji po svom nadimku Nesta, rodjen je u Arilju. Muzikom se bavi od malih nogu, a saprvim svirkama pocinje u srednjoj skoli. Upisuje Fakultet organizacionih nauka 2012. godine, kada pocinje da pjeva na velikom broju studentskih zurki. Nakon zavrsenog fakulteta, svoj muzicki put nastavlja veoma
uspesno. Beogradskoj publici postaje poznat po odlicnoj atmosferi i svirkama velikom broju klubova. U novembru 2019. godine, zajedno sa Orkestrom Danijela izbacuje prvu pesmu pod nazivom "Truba vise", a tekst za pesmu pisao je njegov veliki prijatelj Dragoljub Stevic Gagi iz Lexington benda.

PODIJELI