Radio Prnjavor obilježio 37 godina postojanja

0
380

Jedno od najstarijih javnih preduzeća, Radio Prnjavor, obilježio je danas 37 godinau postojanja. Ovaj elektronski medij godinama objektivno i tačno informiše javnost o aktuelnim dešavanjima, a muzička shema prilagođena je svim uzrstima slušalaca. Ekipu Radio Prnjavora čine Jovana Tošić, Goran Kovačević, Marin Marinković, Brane Radulović, Marijan Popadić i Dragan Malić.

Program radija od 07:00 do 19:00 časova svakodnevno prati najnovija dešavanja kroz informativne emisije, a u sklopu jutarnjeg programa nalaze se sadržaji kao što su servisne informacije, dogodilo se na današnji dan, pregled štampe, javljanja kroz program i drugi sadržaji. U narednom periodu, program će biti obogaćen i novim sadržajem, emisijom o Nacinalnim manjinama, a nastavljamo saradnju i sa Selector radiom u sklopu projekta sa British council.

U jednoj od najslušanijih emisija “Razgovor s povodom”koju emitujemo četvrtkom od 10:00 časova, ugostili smo brojne goste u studiju, sa kojima smo razgovarali na razne teme iz društvenog, političkog, sportskog i kulturnog života naše opštine, a planiramo da se emisija koja se istakla kao brend ove medijske kuće i u buduće bavi aktuelnim temama svakodnevnice opštine Prnjavor.

Program radija se emituje na frekvenciji 99,10 Fm, kao i na portalu Radio Prnjavora-prnjavorlive.info. M.P.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here