Raspisana potijernica za Sorajom

0
1064

Crnogorska policija raspisala je lokalnu potijernicu za starletom Sorajom Vučelić (29), koju traže u okviru istrage ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića.

U potijernici piše da se ona traži radi prikupljanja obavještenja, ali i sumnje da prikriva važne dokaze u tom predmetu, piše Kurir.
Soraju žele da vide u barskoj policiji zbog toga što im se, nezvanično, njen iskaz ne slaže sa drugim dokazima.
Nju su beogradski inspektori tim povodom saslušali početkom oktobra.
“Tačno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da joj mi postavimo neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično “rupa”, tako da želimo ponovo da je propitamo o svemu”, rekao je sagovornik Kurira.
Na dan kada je Osmanagić iz snajpera usmrćen ispred svog restorana “Savoja”, starleta je neposredno prije ubistva sjedela u bašti.
Soraja je, kako vjeruje policija, za stolom bila u društvu dvije prijateljice, ali su otišle prije nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića.
Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.
Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupocjeni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.
Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se vjeruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.
“Znamo da ima kontakte sa članovima grupe Luke Bojovića”, kazali su u UP.
Ubijeni vođa jake barske grupe usmrćen je iz snajpera usred dana, a policija još nema nikakve detalje o tome ko je sve učestvovao u organizaciji i logistici te likvidacije. /N.N./

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here