REAKCIJA GATARIĆA NA SAOPŠTENJE SNSD-A!: NARAVNO DA SAM U PRNJAVORU – BOŽIĆ JE NIJE VRIJEME ZA LAŽI I RUŽNE STVARI

0
1048

Nakon saopštenja SNSD-a Prnjavor u kojem su optužili načelnika opštine Sinišu Gatarića da iz Beograda posmatra borbu sa snijegom, dobili smo infomraciju da je prvi čovjek opštine ipak u Prnjavoru. 

Kako nam je u telefonskoj izjavi rekao, iznenađen je da se iko, pa i SNSD bavi ovakvim stvarima uoči Badnjeg dana i Božića. “Zaista neću da polemišem, pa Božićno je vrijeme, zar je moguće da nema razuma ni na najradosniji hrišćanski praznik. Ja upravo sjedim u jednom kafiću u glavnoj ulici u Prnjavoru, pozivam vas na kafu, dođite pa se i sami uvjerite da sam u Prnjavoru. Zaista neću da odgovaram na ove laži, nego naprotiv, krajnje iskreno želim i tim ljudima u SNSD-u čestitati Božić, neka ga proslave sa svojim porodicama u zdravlju i veselju  i ovaj praznik ispune pozitivnim mislima”, kaže Gatarić.

 

Prema njegovim riječima, sutra će posjetiti barem četiri prnjavorska sela kako bi učestvovao u badnjačkim povorkama, te je pozvao građane da u što većem broju proprate ove događaje simbolizujući jedinstvo koje nam je prijeko potrebno.prnjavorski.net

PODIJELI