SNSD PRNJAVOR: NAČELNIK GATARIĆ IZ BEOGRADA POSMATRA ČIŠĆENJE SNIJEGA

0
1041

Savez nezavisnih socijaldemokrata Prnjavor je ogorčen izjavama i bahatim ponašanjem načelnika Siniše Gatarića povodom čišćenja grada i prnjavorskih sela.

Ne samo da nije organizovao pomoć preduzećima u čišćenju već iz Beograda poručuje kako je stanje odlično što vrijeđa sve građane naše opštine, jer oni dobro znaju kako im je ovih dana.

Nemile scene iz Prnjavora su postale hit na portalima širom regiona. Samoorganizovanje građana načelnik pripisuje sebi iz Beograda. Hvala njihov rad ali neće da im kaže šta je sa stotinama hiljada maraka namijenjenih za čišćenje njihovih ulica i puteva u budžetu kojim Gatarić upravlja sam.

Sramota je da rubni djelovi opštine Prnjavor traže pomoć od načelnika Derventa, Laktaša i Čelinca i ako ovako nastavi ne treba se čuditi ako jednog dana ova sela zatraže odvajanje od opštine Prnjavor.

Srećni Vam praznici u Beogradu načelniče i javi nam kako je tamo jer mi znamo kako nam je ovdje, navodi se u današnjem saopštenju Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor./prnjavorlive.info/.

PODIJELI