REAKCIJA PRNJAVORSKOG SNSD-a POVODOM PRODAJE OPŠTINSKOG ZEMLJIŠTA

0
877

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Prnjavor, u današnjem saopštenju koje su dostavili medijima,  najoštrije osuđuje najnovije malverzacije oko prodaje zemljišta u vlasništvu opštine Prnjavor,a sve u režiji načelnika opštine Prnjavor Siniše Gatarića.

“Nakon što je odlučio da rasproda sve živo u Prnjavoru i pare potroši za plate svojih stranačkih prijatelja, to mu nije bilo dovoljno nego se uspustio u organizaciju mafijaških licitacija na kojima opština Prnjavor gubi stotine hiljada maraka,a pare ostaju u džepovima Gatarićevih prijatelja.
Pitamo javno načelnika opštine Prnjavor Sinišu Gatarića kako je opštinsko zemljište u centru grada za samo nekoliko dana pojeftinilo za 700.000,00 konvertibilnih maraka i ko je međusobno podijelio te pare. Činjenica da se u prodaju umiješalo javno tužilaštvo i drugi nadležni organi te da pljušte tužbe protiv opštine Prnjavor sa svih strana govori o novoj velikoj aferi načelnika opštine Siniše Gatarića u Prnjavoru”, naovodi se u saopštenju OO SNSD Prnjavor.

Oni su poručili da će danas u skladu sa poslovnikom zatražiti hitno zasjedanje Skupštine opštine Prnjavor, kako tvrde, da bi se zaštitili  interesi građana koji su prema njihovom mišljenju, “ponovo ugroženi od strane ratnih profitera i njihove sluge Siniše Gatarića” prnjavorlive.info

PODIJELI