Red i zakon: Glumac uhapšen jer je previše zgodan i zaluđuje djevojke

0
792

Red i zakon: Glumac uhapšen jer je previše zgodan i zaluđuje djevojke (VIDEO)
Saudijski glumac Abdul Aziz al-Kasar uhapšen je od strane religiozne policije nakon što je bio u centru pažnje u jednom tržnom centru, a obožavateljke su htjele selfije sa njim.

Popularni glumac i TV lice, reklamirao je svoju posjetu određenom šoping centru u glavnom gradu Rijadu preko društvenih mreža.

Video snimci na Jutjubu i Tviteru prikazuju ga okruženog obožavateljkama, kada mu prilazi čovjek, grabi ga i vuče odande.

Kasar je rekao za medije: “Nisam očekivao da će biti toliko ljudi koji me čekaju. Želim samo da razjasnim da prisustvo mladih žena u tržnom centru nije nešto što je pod mojom kontrolom. Kada sam ušao, nekoliko obožavatelja mi je prišlo i okružilo me dok se nije pojavio čovek koji me je odvukao u jednu sobu za koju sam kasnije saznao da je rezervisana za Komisiju koja promoviše vrijednosti i očuvanje mladih unutar tržnog centra”, rekao je glumac i dodao: “Čovek koji me je odvukao bio je član komisije i nisam se opirao zbog mog poštovanja prema njihovom radu.”

Prema pisanju medija, Kasarov telefon je konfiskovan, pušten je uz kauciju dok je u toku istraga za optužbe remećenja javnog reda, “miješanje sa ženama koje nisu bliske sa njim” i zloupotreba društvenih mreža.

On je rekao i da mu religiozna policija nije naredila da ostane dalje od tržnog centra, ali da su trebali da ga upozore na veliki broj obožavatelja koji se tamo skupio.

(NN/svet.rs)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here