Riješen problem isplate davanja za korisnike Centra za socijalni rad

0
544

Na današnjoj vanrednoj sjednici Skupštine opštine Prnjavor usvojeni su dokumenti kojima će biti riješen, prije svega, problem isplate davanja za korisnike Centra za socijalni rad.

Načelnik opštine, Darko Tomaš zahvalio se odbornicima koji su danas glasali za usvajanje Odluke o izmjeni Odluke o izvršenju budžeta opštine za 2021. godinu i Zaključka o realokaciji budžetskih sredstava.

Odbornici koji su danas glasali za usvajanje ovih dokumenata, omogućili su da se već sutra isplate socijalna davanja, a početkom sljedeće sedmice i jednokratna novčana pomoć u iznosu od po 500 KM svim zaposlenim u privatnim zdravstvenim ustanovama“, ističe Tomaš.

Tomaš je naglasio, da su odbornici SDS-a koji su danas bili uzdržani pri glasanju, sada pokazali svoje pravo lice i da je sve što se dešavalo u decembru bilo sa namjerom da se blokiraju određene isplate.

Predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić rekao je da je usvajanje dokumenata na današnjoj sjednici bio normativni način da se riješi problem isplate socijalnih davanja koji je nastao, jer nije bilo sluha kod ranije skupštinske većine za usvajanje rebalansa budžeta za 2021. godinu.

Opština Prnjavor

PODIJELI