Rusija: Ivan ima tri žene i želi pedesetoro djece (Foto)

0
596

Rus Ivan Sukhov živi u zajednici s tri žene. Natalia mu je zakonska supruga, a druge dvije žene takođe tretira kao svoje supruge, unprkos zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio da pokuša s poligamnom vezom.

“Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. Onda sam se predomislila jer je on zaista htio da ima veliku porodicu”, rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestoro djece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerka Ana. Njegova treća partnerka Medina tek je nedavno ušla u porodicu.

“Vidjela sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam da budem s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga”, kaže Medina.

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi da ima ukupno 50 djece.

Svake noći pozove jednu partnerku da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako što im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

“Ako neka od mojih žena učini nešto pogrešno, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana”, kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju da budu “visoke, mršave i nježne”.

PODIJELI