SA SJEDNICE SO PRNJAVOR: ODBORNICI IZGLASALI 500.000 MARAKA KREDITA

0
867

Izvještaj o reviziji konsolidovanog finansijskog izvještajha opštine Prnjavor i plana aktivnosti na prevazilaženju propusta i nepravilnosti,utvrđenih kontrolnim pregledima,bili su u prvom planu rasprave na današnjoj  redovnoj sjednici Skupštine opštine.

Izvejštgaj i plan aktivnosti na prevazilaženju zapažanja Glavne službe ,su usvojeni,a odbornici su usvojili i prijedlog o kreditnom zaduženju na iznos 500.000 maraka.

Šef kluba odbornika Srpske demokratske stranke,Slaviša Jenjić rekao je da je dobro što je rasprava održana ,“kako bi se neki formalni propusti u izvještaju ,otklonili“.Jenjić je zadovoljan i činjenicom da će pokušati obezbijediti kredit koji bi bio u funkciji održavanja  dotrajalih infrastrukturnih objekata.

Goran Zemun ,šef kluba odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata,kaže između ostalog da namjera SDS-a,prilikom dizanja kredita „ ima isključivo predizbornu dimenziju“.

Sjednici je protekla u korektnoj atmosferi,a bili su odsutni Veselko Vinčić,Bojan Kovačević,Miodrag Marjanović,Rodoljub Krasić,Radenko  Maletić i Milanka Španić.

(prnjavorlive.info)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here