Salkić – Pružićemo podršku u jačanju međuljudskih odnosa u Prnjavoru

0
818

Korektan odnos i saradnja opštinske uprave sa povratnicima na području opštine Prnjavor ohrabrujuće su informacije, naročito kada je u pitanju zapošljavanje, istakao je podpredsjednik RS Ramiz Salkić tokom posjete Prnjavoru.

“Ja sam danas ovdje da ohrabrim te aktivnosti i da ojačamo međuljudske odnose. Ljepo je boraviti u opštini kao što je Prnjavor jer se govorilo o unapređenju stanja,a ne samo o problemima. Takođe sam upoznat od strane predstavnika lokalne vlasti o konkretnim informacijama vezanim za poplave i oko izgradnje autoputa Banjaluka -Doboj-kazao je Salkić.

Načelnik opštine Prnjavor, Siniša Gatarić istakao je da se danas razgovaralo o konkretnim projektima i prema određenim institucijama je aplicirano u vezi izgradnje određenih infrastrukturnih projakata.

Kada su u pitanju investicije, potrebna nam je podrška investitora i institucija na nivou BiH i na nivou RS, jer će bilo koji projekat biti u službi svih građana, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili neku drugu pripadnost” kazao je Gatarić./prnjavorlive.info/.

PODIJELI