SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRNJAVORA: Poginuo vozač “džete” Goran Nikolić

0
1707

Na magistralnom putnom pravcu M16-1 Prnjavor – Derventa, u mjestu Vijaka, sinoć oko 17.40.časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, saopšteno je iz Okružnog tužilštva Banjaluka.

U  saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je teretno  motorno vozilo marke “Man”, kojim je upravljao Savić Boško,rođen 1970.godine sa prebivalištem u Osmacima, drugi učesnik u nezgodi  je putničko motorno vozilo marke “Volkswagen Jetta“, kojim je upravljao Nikolić Goran, rođen 1968.godine iz Dervente.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno je nastradao Nikolić Goran iz Dervente.Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Cimeša Igor zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, saopšteno je iz Okružnog Tužilaštva Banjaluka.

prnjavorski.net

PODIJELI