Sberbank Banjaluka daruje sve bebe u RS rođene na Dan štednje

0
368
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka daruje sve bebe u RS rođene na Dan štednje

Povodom Svjetskog dana štednje 31.oktobra, Sberbank a.d. Banjaluka, će već tradicionalno sedmu godinu za redom, pokloniti vrijedne poklone svim bebama rođenim u Republici Srpskoj.

Dolazak prinove predstavlja jedan od najsrećnijih trenutaka u životu jedne porodice, a Sberbank a.d. Banjaluka želi da učini ovaj dan još radosnijim.

Roditeljima svih beba rođenih na teritoriji Republike Srpske, pokloniće štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu uređaja, koji će im biti od koristi u početnom periodu sa bebom.

Svjetski dan štednje za nas predstavlja veoma značajan datum, te smatramo da je najljepše da ga obilježimo i provedemo sa roditeljima i našim najmlađim novim sugrađanima.

Takođe, na ovaj način podsjećamo koliko se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara sigurnija budućnost.

“Iskreno se nadamo da  ćemo ovim gestom uveličati jedan od najljepših trenutaka svakog roditelja, te ujedno koristimo priliku da našim najmlađim sugrađaima poželimo dug život i puno sreće, zdravlja i blagostanja”, izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banjaluka.

Načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS prof.dr Vesna Ećim- Zlojutro izrazila je zahvalnost Sberbank a.d. Banjaluka na darivanju beba rođenih na dan 31.10.2021. godine.

“Ovim aktom,Sberbank a.d. Banjaluka, svake godine skreće pažnju na značaj Svjetskog dana štednje, te omogućava da naše bebe postanu najmlađe štediše. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo, i sigurni smo da će se ova tradicija nastaviti, a za dobrobit naših najlmađih” , izjavila je Ećim – Zlojutro.

NEZAVISNE

PODIJELI