SDS O SITUACIJI U KP „PARK“ -KRENUTI S PRVIM RJEŠENJIMA

0
441

Situacija u Javnom komunalnom preduzeću „Park“ mogla bi doživjedti dramatična obilježja,ukoliko se ne priđe rješavanju teškoća koje su pritisnule taj kolekiv.Rekli su to na današnjoj  konferenciji za novinare predstavnici Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke.

-Problem traje već godinama,pa je krajnje vrijeme da se na ozbiljniji način priđe rješavanju teškoća,a kolekiv konačno postavi na zdrave temelhe.Ne bježim od odgovornosti kao dio javne prnjavorske scene.Mnogo je problema ali i pasivnog odnosa nadležnih rukovodećih organa,a firma sve više tone.To nije problem samo aktuelne lokalne vlasti nego i nas koji smo u toku mnogo čega iz firme „Park“,rekao je predsjednik OO SDS Milan Petrović,naglašavajući da treba požuriti sa konkretnim prijedlozima i njihovom realizacijom.

Odbornik SDS Velibor Trivičević,kao član Komisije za nagrade i priznanja ukazao je i na način na koji je Milan Aleksić,predsjednik Izvršnog odbora SDS eliminisan iz kandidature za opštinsko priznanje,jer je spasio život četverogodišnjem dječaku,koji se davio u rijeci.Trivičević smatra da je za takav podvig Akleksić zaslužio nagradu,ali je eliminisan „iz političkih razloga“,istakao je Trivičević.

Nakon dva odrađena mandata u lokalnom parlamentu,odbornik Slaviša Jenjić rekao je da se neće kandiovati za odborničku listu SDS na novembarskim izborima. (prnjavorilive.info)

/prnjavorlive.info/br

PODIJELI