SEDMIČNI HOROSKOP: Šta vam zvijezde spremaju do kraja mjeseca

0
1802

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

horoskop-ilu
OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Mnoge okolnosti će početi da se mijenjaju na poslu, ali zbog grčevitog držanja za ono što trenutno imate možete da propustite nekoliko prilika za napredovanjem. Mars vam pruža mogućnost novih poslovnih varijanti, donekle suprotnih trenutnoj situaciji, ali svakako interesantnih. Mnogi Ovnovi će iz radoznalosti imati potpunu promjenu posla, pa čak i profesije.
Ljubav – Partner vas često kritikuje, zbog čega ste prilično stegnuti u komunikaciji. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom iz drugog grada ili nekim ko često putuje.
Zdravlje – Glavobolja i manji problemi sa kičmom.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Tokom cijelog perioda poslovne okolnosti biće izazovne, ali i veoma uspješne. Jedino bi trebalo da se čuvate lakomislenosti, hirovitosti i nepridržavanja rokova. Pazite kome vjerujete i gdje ćete nešto izgovoriti. Ovo nije svojstveno vašem karakteru, ali je tako trenutno.
Ljubav – Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili slobodni, ali odsustvo vaših reakcija moglo bi da odbije partnera. Opustite se i uzvratite emociju. Bikovi koji su u vezi trebalo bi nešto da učine jer je odnos sa voljenom osobom postao monoton.
Zdravlje – Zbog neodgovarajuće ishrane mogući su stomačni problemi.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – U ovom periodu uspostavićete dobre poslovne kontakte koji će vam kasnije mnogo značiti. Možda šefovi nisu zadovoljni vašim učinkom, ali vi znate da dajete sve od sebe i nemate razloga da budete nezadovoljni. Blizanci koji se bave privatnim poslom ovih dana biće u situaciji da ugovore velike poslove i tako poboljšaju finansijsku situaciju.
Ljubav – Emotivna situacija se najzad popravlja, odlučni ste i znate šta želite. Slobodni predstavnici znaka upoznaće osobu koja će im pružiti baš ono o čemu su maštali. Blizance koji su u braku očekuje interesantan i veoma dinamičan ljubavni period.
Zdravlje – Dobro se osjećate.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Najvažnije je da budete strpljivi i obaveze završavate na vrijeme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, period nije povoljan za bilo kakvu raspravu. Unutrašnje dileme i nezadovoljstvo nemojte da pokazujete javno. Strpljenje će biti nagrađeno napredovanjem na poslu.
Ljubav – Mnogi su nezadovoljni odnosom sa voljenom osobom, ali za takav odnos najviše ste vi krivi, jer frustracije sa posla previše utiču na vaš privatni život. Slobodni Rakovi doživjeće ljubav na prvi pogled, punu zanesenosti i iluzija koje neće uvek imati realno pokriće.
Zdravlje – Bez većih problema.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Sve aktivnosti u ovom periodu trebalo bi da budu proračunate. Trenutno ste pod velikim pritiskom, ali nemojte da očekujete podršku drugih i završavajte samostalno ono što možete. Pre ćete vi biti podrška drugima, ali i tada budite odmjereni i pazite da ne pređete granicu podrške i počnete da se miješate u posao drugih. Ali, ne dozvolite da zbog toga trpi vaš posao i da ne realizujete svoje planove i obaveze.
Ljubav – Niste raspoloženi da bilo šta menjate u ljubavnom životu iako niste zadovoljni trenutnim okolnostima. Ali, neka nova poznanstva će vas natjerati da ipak razmislite. Neki Lavovi ući će u tajnu vezu.
Zdravlje – Ubrzan rad srca.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Tokom protekle nedjelje previše ste bili opterećeni poslom, pa bi vam odmor i te kako prijao, ali pokušajte da održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili, jer će od toga zavisiti vaši dalji poslovi. Postoji mogućnost da neki saradnici svoje greške predstave kao vaše ili jednostavno mogu da izbjegnu odgovornost.
Ljubav – Osjećate potrebu da se malo izolujete. Partner to možda neće najbolje shvatiti, zbog čega bi bilo dobro da neke stvari ipak izgovorite i tako obezbijedite prostor za funkcionisanje. U ovom periodu slobodne Djevice očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.
Zdravlje – Moguća manja prehlada.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Očekivani novac za realizovane projekte vjerovatno će stići tokom ove nedjelje, što će vas stimulisati da krenete dalje. Nedostaje vam praktičnost, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Skloni ste da se žalite, ali nemate razloga da ne ispoljite kreativnost i krenete u nove pobjede. Ovo je vrijeme u kojem Vage dominiraju, pa sve što budete naumili ostvarićete realtivno lako.
Ljubav – Većina Vaga je nezadovoljna emotivnim statusom. Najviše vas guše neispoljene emocije. Bilo da ste slobodni ili u vezi družite se i izlazite što više, jer vas očekuju interesantni flertovi, ali pazite da ne uđete u vezu sa zauzetom osobom.
Zdravlje – Bol u donjem dijelu leđa.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – U ovom periodu trebalo bi da donesete važne poslovne odluke. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje i čuvajte se svoje brzopletosti. Potrebno je da napravite dobar balans između onoga što želite, a da to saradnici prihvate bez mnogo gunđanja.
Ljubav – Najzad ste uspjeli da riješite neke unutrašnje dileme koje su vas dugo mučile i sada uživate u ljubavi. Ali, ne dozvolite da vas osoba iz prošlosti uvuče u svoje planove i tako naruši trenutnu vezu. Slobodni predstavnici znaka vjerovatno će ući u vezu sa osobom o kojoj razmišljaju već izvjesno vrijeme, dok će zauzete Škorpije na službenom putovanju sresti interesantnu osobu.
Zdravlje – Problemi sa urinarnim infekcijama.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Ovih dana teško će vam polaziti za rukom da verbalizujete ono što želite u poslu. Neophodni su vam strpljenje i smjernice za rad, pogotovo onima koji su rođeni u drugoj i trećoj dekadi. Nemojte da pravite nagle promjene, potrebno je da se prilagodite novim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja.
Ljubav – Iskoristite ovaj period za otvorenu komunikaciju sa voljenom osobom. I partner i vi niste zadovoljni emotivnim đivotom i oboje ste prilično nesigurni, što bi moglo loše da utiče na vezu. Slobodnim predstavnicima znaka udvaraće se neko s posla.
Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Niste zadovoljni trenutnim okolnostima, ali to ne bi trebalo javno da pokazujete. Pokušajte da se prilagodite okolnostima, da saslušate ljude u okruženju i da budete maksimalno strpljivi u komunikaciji sa kolegama. Na poslu su mogući sukobi koje bi svakako trebalo da izbjegavate.
Ljubav – Vjerovatno niste sasvim svjesni pažnje koju vam poklanja suprotan pol. Predstavnici znaka koji su u braku ili u vezi imaće veliku podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Zbog izostanka bilo kakve vaše reakcije partner bi mogao da bude nezadovoljan.
Zdravlje – Pojačajte imunitet i pazite da se ne povrijedite.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Mnogo toga što ste priželjkivali tokom proteklih nedjelja biće pokrenuto ovih dana. Nema razloga da sumnjate u sebe, niti da budete skromni. Dajte sve od sebe, jer u ovom periodu očekuju vas velike i pozitivne promjene, bez obzira koliko vam se trenutne okolnosti činile nesigurnim. Prihvatite podršku prijatelja rođenog u znaku Blizanaca, Vage ili Vodolije.
Ljubav – Većinu pripadnika ovog znaka na emotivnom planu očekuju promjene. Potrebno je da verbalizujete ono što osjećate i da ne odlažete konačnu odluku o ulaženju ili prekidanju veze. Izbor je samo vaš, jači ste nego što to mislite, a i situacija je već sazrela.
Zdravlje – Povremena nesanica.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala prijatelja ili saradnika možete da napravite brzu i dobru poslovnu promjenu. Na vama je samo da vjerujete u to i da budete strpljivi. Nećete odmah materijalizovati trenutni uspjeh, ali ni uspjeha neće biti ukoliko odmah ne reagujete. Problem svih vodenih znakova jeste otezanje i prepuštanje da vas „voda nosi“.
Ljubav – Emotivno se osjećate usamljeno, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Pokrenite urođenu borbenost i pokažite voljenoj osobi čime ste nezadovoljni. Hrabro krenite napred, jer povlačenje ničemu ne vodi.
Zdravlje – Manji problemi sa stomakom i nogama. /NOVOSTI/

PODIJELI