Servisne informacije Radio Prnjavora za 17. avgust – Požar u Štrpcima; Više intervencija policije u protekla 24 časa

0
171

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa evidentirano je narušavanje javnog reda i mira na području grada. U naselju Šarinci evidentirano je jedno krivično djelo. Dogodile su se i dvije saobraćajne nezgode. Prva na parkingu u tržnom centru Fortuna City, učestvovala su dva putnička vozila, sve je prošlo sa materijalnom štetom. Druga saobraćajna nezgoda dogodila se na regionalnom putu u naselju Kremna, učestvovala su dva putnička vozila i biciklista. Nije bilo povrijeđenih lica, pričinjena materijalna šteta.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA: Pripadnici teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor u protekla 24 časa imali su intervenciju u naselju Štrpci, gdje je gorjela veća površina pokrivena niskim rastinjem. Krak požara u Štrpcima  kod ribnjaka koji je zahvatio travu i nisko rastinje i kretao se prema Derventi prvo je stavljen pod kontrolu, dok je drugi krak, između bazena, koji se širio prema magistralnom putu lokalizovan sinoć, oko 23 časa. Gašenje drugog kraka požara bilo je oteženo zbog nepristupačnog terena, ali objekti nisu bili ugroženi napominju iz prnjavorske Teritorijalne vatrogasne jedinice.
Na terenu su bile četiri ekipe vatrogasaca.

DOM ZDRAVLJA – HITNA POMOĆ: 30 pregleda.

ELEKTRO PRNJAVOR: Iz Elektrodistribucije Prnjavor obavještavaju stanovništvo da će danas zbog radova na niskonaponskoj mreži bez električne energije biti sljedeća trafo područja:

  • Blagojevići od 10:00 do 11:00;
  • Prosjek 1 od 10:00 do 13:00.

/prnjavorlive.info/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here