Servisne informacije za 16. avgust – dva požara i dvije saobraćajke

0
986

STANICA POLICIJE: u protekla 24 časa dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, jedna u Ratkovcu na magistrlanom putu za Banjaluku u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno i druga u Štrpcima, gdje je došlo do slijetanja sa kolovoza na lokalnom putnom pravcu. U toj saobraćajci, jedno lice zadobilo je teže tjelesne povrede.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDNICA: Na prostoru opštine Prnjavor, juče su gašena dva požara, jedan u Štrpcima i drugi u mjesnom području Drenove.Kako smo saznali od pripadnika Teritorijalne vatrogasne jednice Prnjavor, u Štrpcima je  danas popodne gorjelo nisko rastinje i trava, ali se do dolaska vatrogasaca na lice mjesta, vatra proširila i na jedan pomoćni objekat koji je u cjelosti izgorio. Vatrogasci su vatru lokalizovali uz upotrebu tri vozila, dok im je u gašenju pomoglo i lokalno stanovništvo, jer su na raspolaganje stavili jednu cisternu sa vodom.Drugi požar, dogodio se gotovo u istom vremenu u Drenovi, gdje je takođe gorjelo nisko rastinje i trava, a vatra je brzom intervencijom lokalizovana.

pozar-strpci-drenova-2015-1

DOM ZDRAVLJA – HITNA POMOĆ: 95 pregleda intervencija

PORODILIŠTE: nije bilo poroda

ELEKTRO-PRNJAVOR: za danas nema najavljenih planskih isključenja električne energije. Kompletan prostor opštine Prnjavor uredno je snabdjeven strujom. prnjavorlive.info

PODIJELI