Šest najpoznatijih ličnosti koje su usvojene

0
978

Mnoge poznate ličnosti postale su zvijezde po rođenju, jer su imale sreće da se rode kao djeca poznatih roditelja.

Sa druge strane, neke poznate ličnosti roditelji nisu željeli od samog rođenja ili su ih napustili kad su bili mali. Ipak, oni su uspjeli da naprave veliku karijeru.

1) DŽEJMI FOKS

6 poznatih ličnosti koje su usvojene1

Džejmi Foks (46) je usvojen samo nekoliko mjeseci nakon svog rođenja. Njega je usvojila porodica iz Teksasa, ali je on tokom odrastanja povremeno održavao kontak i sa biološkom porodicom. Njegovi majka i otac bili su veoma mladi kada su ga dobili. On je uspio da uspostavi dobar odnos sa biološkom majkom, ali ne i sa ocem.

2) NIKOL RIČI

6 poznatih ličnosti koje su usvojene2

Nikol Riči (33) je rođena u Berkliju u Kaliforniji. Lajonel Riči je počeo da brine o njoj kada je imala tri godine, a zvanično ju je usvojio kad je imala devet.

“Moji roditelji su bili Lajonelovi prijatelji. Oni su bili uvjereni da će mi on omogućiti bolje odrastanje”, rekla je ona.

Kada se udala i dobila svoje dijete Nikole je stupila u kontakt sa biološkom majkom.

3) DŽON LENON

6 poznatih ličnosti koje su usvojene3

Otac Džona Lenona, slavnog člana Bitlsa nestao je dok je služio u mornarici. Njegova majka nije mogla da brine o njemu sama, pa je Džona usvojila tetka.

4) STIV DŽOBS

6 poznatih ličnosti koje su usvojene4

Stivov biološki otac bio je Sirijac i zvao se Abdufatah Jandali. Roditelji njegove majke bili su protiv veze njegovih roditelja, pa je Džoan Šible, njegova biološka majka, morala da ga da na usvajanje. Stiva su usvojili Pol i Klara Džobs.

5) REJ LIOTA

6 poznatih ličnosti koje su usvojene5

Reja Liotu (59) je usvojila porodica iz Nju Džerzija. On je kasnije upoznao biološku majku i otkrio da ima sestru, jednog polubrata i pet polusestara.

“Usvojen sam kad sam imao samo šest mjeseci. Ljudi koji su me usvojili rekli su mi odmah da sam usvojen. I uvijek sam se osjećao loše zbog toga”,priznaje Rej.

6) MERILIN MONRO

6 poznatih ličnosti koje su usvojene

Majka Merilin Monro je morala da je napusti kada joj je muž preminuo, jer nije mogla da brine o Merilin. Zbog toga je Merilin veliki dio djetinjstva provela u hraniteljskim porodicama. /ibar/

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here