Šest titula Srpske za Prnjavor

0
457

Ukupan skor od 13 medalja od čega 6 zlatnih 4 srebrne i 3 bronzane za članove Atletskog kluba “Prnjavor” na prvenstvu Republike Srpske za seniore/ke i pionire/ke na Sokocu.

Jelena Gajić je ponovo bila najuspješnija takmičarka sa dvije osvojene zlatne medalje na 400 i 800m.

Zlatne medalje su još osvojili Jovana Radulović u odličnoj trci na 1000m sa novim ličnim rekordom od 3 minute i 22 sekunde, zlato je pripalo i Davidu Mirkoviću u trci na 600m, i Damjanu Grumiću na 5000m i Iliji Trivunoviću u bacanju koplja.

Druga mjesta srebrne medalje i vicešampionske titule Republike Srpske osvojili su Katarina Čubrilo na 5000m, Filip Radulović na 300m sa novim ličnim rekordom 49:22, Mihajlo Ivanović u bacanju koplja i Ilija Trivunović u bacanju kugle.

Dok su treća mjesta i bronzane medalje osvojili Gregor Kašić u trci na 600m, Mihajlo Ivanović u bacanju kugle i Filip Radulović u skoku u dalj ponovo sa ličnim rekordom 4 metra i 35 centimetara.

Atletski klub “Prnjavor” ponovo je bio jedan od najuspješnijih klubova sa šest titula prvaka Republike Srpske tri u seniorskoj i tri u pionirskoj. Za naše članove nema predaha, već danas putujemo na pripreme i kamp na Jahorinu.

/AK ”Prnjavor”/

PODIJELI