Seve srpska snajka: Među zvanicama i Milorad Dodik!

0
1089

Seve je sada i zvanično srpska snajka. Ona i njen 15 godina mlađo izabranik Igor Kojić pred matičarem u Beogradu izgovorili sudbonosno “DA”.Severina je uzela Igorovo prezime!

Hrvatska zvijezda je rekla sudbonosno “da” Kebinom sinu pred velikim brojem ljudi i pritom odlučila kako će se od sada prezivati.

Svadba je održana u jednom beogradskom hotelu, a među zvanicama je veliki broj poznatih ličnosti.

Mlada je blistala u vjenčanici jedne hrvatske kreatorke, dok se Igor odlučio za klasično odijelo.

Među prvima na svadbu, o kojoj su svi pričali, su došli Igorovi roditelji Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, ali i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik te Goran Karan, koji su i prenoćili u hotelu.

Par se veselio uz 612 zvanica, među kojima su Aca Lukas, Saša Matić, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković i Iva Balaban, dok je mladencima pjesmu za prvi ples zapjevao Petar Grašo.

 

 

Nataša Kojić Taša, mladoženjina rođena sestra, nije stigla da dođe na svadbu Severine i Igora, ali je mladence i sve goste pozdravila preko “Skajpa”.

Keba je u jednom trenutku uzeo mikrofon i rekao:

“Severina i Igor su sve ovo režirali, ali ja sam morao nešto da pokvarim!”

Potom je mlada svekru otela mikrofon i dobacila: “Tvoja režija je bolja od naše!”

Pjevač je zatim zamolio goste da pogledaju u video bim na kom se pojavila Taša direktno iz Los Anđelesa. Dok je to govorio, Keba se jedva suzdržavao da ne zaplače.

Taša je bratu i snajki poželjela puno sreće u daljem životu, a zvanicama slala poljupce. Posebno je pozdravila “najstarijg Kojića”, strica Rajka.

” Bratu i snajki želim da Aleksandar uskoro dobije batu ili seku”, rekla je Taša, a potom nazdravila i zagrizla ćevap.

 

natasa kojic

 

alo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here