SILOVALI JE I OTAC I BRAT: Devojčica (15) iz Dervente ne zna čije je dete, policija uhapsila obojicu!

0
1037

 

Istražitelji koji su preuzeli slučaj moraju da utvrde čije je dete koje je maloletnica rodila. Takođe, niko još sa sigurnošću ne može da potvrdi da devojčicu nisu silovala i ostala dva brata. Kao i to da li su ovakvu sudbinu doživele i njene dve sestre

U Derventi je, pre više od mesec dana, uhapšen Z. Đ. (57) zbog sumnje da je nekoliko puta silovao 15-godišnju ćerku, koja je u međuvremenu rodila dete. Takođe, policija je uhapsila i jednog od trojice sinova, G. Đ. (23), za kojeg se sumnja da imao seksualni odnos sa sestrom.

Istražitelji koji su preuzeli slučaj moraju da utvrde čije je dete koje je maloletnica rodila. Takođe, niko još uvek sa sigurnošću ne može da potvrdi da devojčicu nisu silovala i ostala dva brata. Kao i to da li su ovakvu sudbinu doživele i njene dve sestre.

–  Tek smo se oporavili od šoka zbog saznanja da je naš komšija godinama seksualno zlostavljao rođenu ćerku, usledilo je novo užasno otkriće, što nas navodi na zaključak da je cela njena porodica morala da zna kroz šta prolazi to dete, ali da su o svemu ćutali. Da li zbog straha ili ih jednostavno nije bilo briga, to samo oni znaju. Ako su i otac i sin učestvovali u tim gnusnim radnjama, ne može biti isključena mogućnost da to dete nije bilo žrtva i starijeg brata ili još nekog od članova porodica. Užasnuti smo – rekla je jedna komšinica.

Inače, maloletnica se godinama bojala da otkrije da je otac siluje jer joj je pretio da će ubiti i nju i sebe. Onda je saznala da je trudna. Dugo je krila od drugih, a čim je postalo očigledno da će roditi, susedima i rodbini je rekla, na nagovor oca, da ne zna čije je dete. Odmah nakon toga, ona je zasnovala odnos sa mladićem (20) iz susednog sela.

Najstravičnije je to da niko od članova njene porodice, suseda, ali i nadležnih institucija, sve do prošlog meseca kada je maloletnica prijavila vlastitog oca za silovanje, nije reagovao na činjenicu da je devojčica od 15 godina trudna. Alarm za uzbunu nikome nije zazvonio čak ni kada je zasnovala vanbračnu zajednicu s muškarcem koji je tvrdio da nije otac njenog deteta – ističu iz policije.

Protiv oca je do sada podneseno više prijava zbog nasilničkog ponašnja. Između ostalog, prijavljen je nakon što je pucao iz puške na svog sina, a devedesetih godina je bio osumnjičen za silovanje svastike.

Ona je na sigurnoj lokaciji gde dobija svu neophodnu pomoć. Ne možemo da otkrijemo nikakve druge detalje jer ne želimo da ugrozimo istragu – rekla je Fejza Samira iz Centra za socijalni rad u Derventi. Telegraf.rs / Izvor: fokus.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here