SLATKA MALA BAKICA? Uhapšena jer je pravila bunde od komšijskih mačaka!

0
948

Ova 85-godišnja bakica iz Teksasa uhapšena je nakon što je uhvaćena kako kidnapuje jednu od komšijskih mačaka dok je htela od nje da napravi bundu.
Nedavni nestanci domaćih životinja u komšiluku počeli su da izazivaju sumnju kod lokalnih stanovnika, kada su počeli da primećuju nekoliko bundi kod bakice, a neki su čak tvrdili da su videli krzna svojih mačaka na njoj.

bakica-bunda-macke-1449079193-796027

Činjenica je da je bakica oštro demantovala sve pre nego što je uhvaćena na kameri od strane privatnog detektiva koji je angažovan lokalno da prati sumnjivu staricu.

Veruje se da je starica u početku počela da gaji sopstvene mačke, ali na kraju se ipak odlučila da uzima komšijske jer se previše vezala za “ova mala stvorenja”, priznala je na sudu.

Procenjuje se da je koristila više od 30 mačaka da napravi jednu bundu, a kod nje u kući pronađeno je 20 bundi tokom hapšenja.

Penzinosana modna dizajnerka mamila je komšijske mačke hranom, a zatim ih je drala u podrumu gde je sušila kožu. Takođe je koristila meso mačke da namami druge mačke koje su nesvesno jele svopstvenu vrstu.

Pravnici kažu da očekuju da će 85-godišnja bakica provesti do 18 meseci u zatvoru.
(Worldnewsdailyreport.com)

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here