Sofija Šašić: Apsolutna je laž da smo Duško i ja u tajnoj vezi

0
340

Sofija Šašić demantirala je navode srpskih medija da je u tajnoj vezi s Duškom Tošićem.

Pjevačica Jelena Karleuša trenutno uživa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije u Dubaiju, gdje je otputovala s kćerima Atinom i Nikom te menadžerom Zoranom Birtaševićem. Razlog putovanja bio je njezin nastup u ‘plutajućem’ klubu s kojim je razveselila mnogobrojnu publiku.

Raskošni kostim od rozog perja i perlica, koji je više otkrivao nego skrivao, bio je pravi spektakl, a poznato je kako se za njezine nastupe i efekte potroši i nekoliko hiljada evra. Za to vrijeme, u susjednoj Srbiji ne jenjava skandal vezan uz njezinog supruga Duška Tošića koji je navodno na nju fizički nasrnuo tokom proslave pravoslavnog Božića.

Tošić se i sam oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da je on ‘prvi od onih koji ne podržavaju nasilje’ te da se ‘njime nikad nije koristio’ dok je Jelena, takođe putem društvenih mreža, zatražila od medija da se klone njene porodice.

Kao bomba eksplodirala je prije nekoliko dana vijest o navodnoj vezi Sofije Šašić i Duška Tošića, što je mnoge šokiralo. Sofija je već duži niz godina poznata tamošnjoj javnosti zato što je kći pjevača Željka Šašića, a njezina majka je bila u braku s poznatim pjevačem Acom Lukasom.

U razgovoru za Story.hr, Sofija Šašić je demantirala takve navode te istaknula kako je poslala tužbu na adresu koja je izmislila takvu lažnu vijest.

“Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim komentarisati te natpise jer je tužba poslana na adresu gdje treba”, kratko je objasnila Sofija Šašić.

(Story.hr)

PODIJELI