Šta spaja Kristijana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

0
430

Rumunska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su talasi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga dio tovara koji je otkriven na brodu, kada su uhapšena dvojica Srba. Sa cijelim slučajem je, posredno, povezan i Kristijano Ronaldo!

Zanimljivo je da je droga pronađena pod oznakom CR7, koju koristi slavni fudbaler Kristijano Ronaldo. Ovu oznaku koristili su dileri i u drugim djelovima Evrope, a smatra se da su je izabrali iz marketinških razloga.

Tako je policija u Francuskoj krajem decembra zaplijenila veliku količinu droge, u paketićima na kojima su bile fotografije Ronalda.

​Prema policijskim izvorima, pakete su pronašli građani na plažama rumunskog primorja i upozorili vlasti, prenose rumunski mediji.

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

 

View image on TwitterView image on Twitter

Emanuel Roşu

@Emishor

Absolutely crazy story. The Romanian police have found a huge number of packs containing cocaine in the waters of the Black Sea. They had CR7 written on them.

47 people are talking about this

Na obali Crnog mora u toku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunsko tužilaštvo, policija, žandarmerija i graničari.

Rumunske vlasti zaplijenile su prije deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a tada je saopšteno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje na 300 miliona evra, prenio je AP.

(sputnik)

PODIJELI