Staniji hir bio da postane poznata

0
863

Stanija Dobrojević, djevojka čija pojava nerijetko izaziva podijeljene emocije i često je povod oprečnih komentara, odabrala je 8. mart kao povod za druženje sa banjalučkim fanovima.

Poznato lice TV rialiti šoua “Survivor” i “Farma”, koja insistira da nije starleta, boravila je i poslovno i privatno u gradu na Vrbasu, ali je našla vrijeme da podijeli autograme, te da se slika sa brojnim tinejdžerima koji je kuju u zvijezde, dok su organizatori pripadnicama ljepšeg pola simbolično poklanjali ruže, kao mali znak pažnje.

Na pitanje kako vidi žene danas, Stanija smatra da su one samostalne, dostojanstvene, odmjerene i dodaje da ako žena može finansijski da se osamostali, više ništa u životu joj nije prepreka. Takođe, sebe smatra običnom djevojkom.

“Stanija je potpuno normalna devojka, koja je uvek bila uspešna u školi, a kasnije i u poslu. Evo, postala sam i poznata. To je bio moj hir koji se ostvario. Stekla sam armiju fanova na čitavom Balkanu: vole me deca, žene, bake i muškarci. Uživam u svemu tome”, navodi ona.

Na opasku da će običnim djevojkama rijetko ko nazvati one koje se odvaže na poziranje i fotografisanje bez ikakve odjeće, ona smatra da se u njenom slučaju radi o predrasudama.

“One postoje zbog provokativnih fotografija, ali samo ovde na Balkanu. Priznajem da i ja pomalo provociram medije, takva sam, a njima je to interesantno”, naglašava ona i dodaje da je čak i TV voditelj Ivan Ivanović ostavio Jelenu Karleušu na miru, a počeo nju da “pecka” u svom šouu.

Ova djevojka je trenutno solo, ali zaključuje da ima dosta udvarača i momaka koji trče za njom, te da uživa u njihovoj pažnji.

PODIJELI