Stigao asfalt i u štrbačke Parloge FOTO

0
1084

Stigao je asfalt i u donjoštrbačke Parloge! Za dionicu asfalta u ovom zaseoku u dužini od 1.000 metara iz opštinske kase izdvojeno je oko 90.000 maraka.

Na tim povodom upriličenom narodnom veselju, domaćin Vlado Todorović prvo tradicionalno poštenje uručio je Miloradu Mići Kondiću , predsedniku OO Srpske radikalne stranke “Dr Vojislav Šešelj” , kako je naglasio, u znak zahvalnosti za ispunjeno obećanje.

Zadovoljstvo sa mještanima što, kako je istakao, prašnjavi iputevi i izlokvani drumovi na opštini sve više postaju stvar prošlosti, podijeli su i čelni čovjek opštine Darko Tomaš, predsjednik Skupštine opštine Željko Simić, i ostali saradnici.

– Ovo je i moj rodni kraj, otud zadovoljstvo još veće. Gradimo i dalje, kao i u drugim dijelovima naše opštine. Ovo je samo jedan u nizu primjera da ni poslije izbora nismo ugasili mašine. Naprotiv! Ubacujemo u još veću brzinu. U toku su mnogi i slijede novi poduhvati od zivotnog značaja za sve Prnjavorčane-poručio je načelnik Tomaš.

– Dobra saradnja načelnika opštine, skupštine, odnosno vladajuće većine sa svojim koalicionim partnerima, sa narodom, dobitna su kombinacija za sve naše građane i lokalnu zajednicu. Novi asfalt u Parlogu je izvrstan primjer za to-rekao je predsjednik SO Simić.

Narodno veselje pod šatorom u Parlogu začinjeno je kada se tradicionalne šargije latio odbornik “Petice” Nevenko Pančić (PDP). Inače, kako je rečeno, izvođač zemljanih radova na ovom novom neimarskom poduhvatu. N. ĐURIĆ

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here