Sva pravila “vrućeg” SMS-a: Probudite njegovu maštu

0
1729

Razmjena seksi poruka između partnera itekako može razbiti monotoniju u vezi, a ima i značajnu ulogu u vraćanju strasti. Naime, kako piše magazin Women's Health, na osnovu studije provedene na 1.000 ljudi , strast na ovaj način u vezu vraća 38 posto žena i 32 posto muškaraca.

Slanje seksi poruka može bit veoma zabavano, ali treba biti oprezan i imati mjeru.

Povećajte seksualnu napetost

Polako nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem užitku, tvrdi seksualna terapeutkinja. Recite partneru što mu sve želite raditi ili što želite od njega. Možete početi riječima “Ne mogu prestati misliti o tebi. Želim osjetiti tvoje meke usne na sebi”. To će ga raspametiti i jedva će čekati da što prije dođe kući.

Budite tajanstveni

U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti ne otkriti sve na početku kako bi se bolja polovica imale čemu veseliti. Dajte mu do znanja da nosite nešto crveno i čipkasto, a ostalo prepustite njemu da razradi sam.

Napišite mu kako vas izluđuje

Kod “sekstinga” je važna i povratna informacija. Stoga ako partneru šaljete vruće poruke, odgovorite u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati kako vas izluđuje, da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete čekati.

Pazite sa fotografijama

Vizualni podražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi stoga će partnera vruće fotografije sigurno dovesti na rub. Međutim, s time treba biti oprezan. Ne preporučuje se slati fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gdje bi one mogle završiti. Umjesto toga možete poslati fotografije seksi donjeg rublja ili potpetica koje mislite nosite u vašoj igrici zavođenja. /klix.ba/

PODIJELI