Sve manifestacije povodom obilježavanja Dana opštine Prnjavor odgođene do daljnjeg

0
511

Na danas održanom sastanku članova Organizacionog odbora za obilježavanje Dana opštine Prnjavor, donesena je odluka da se sve manifestacije povodom 24. marta odlažu do aprila.

U izjavi za medije, predsjednik Skupštine opštine Prnjavor i predsjednik Organizacionog odbora za obilježavanje Dana opštine Prnjavor, Željko Simić, rekao je da su sve manifestacije odgođene.

“Na osnovu preporuke i zaključka Štaba za vanredne situacije opštine Prnjavor, na trećoj sjednici Organizacionog odbora za obilježavanje Dana opštine Prnjavor. donijeli smo odlukuu skladu sa preporukama da se sve manifestacije povodom obilježavanja ovog datuma odgađaju do daljnjega, tačnije do kraja marta, a ukoliko se stvore uslovi, sve te manifestacijebiće prenesene u naredni period. To podrazumijeva da neće biti održana ni svečana sjednica Skupštine opštine ni bilo koje druge sporstke i kulturne manifestacije” istakao je Simić.

Vlada RS donijela je juče odluku o zabrani javnog okupljanja iz mjera predostrožnosti kako bi zaštitile građane Republike Srpske od epidemije virusa. (prnjavorlive.info)

PODIJELI