Svih pet prnjavorskih fudbalskih klubova za vikend istrčavaju na teren

0
1267

Svih pet prnjavorskih fudbalskih klubova imaće prvenstvne nastupe u naredna dva dana.Pobjede ostvarene u razmaku od četiri dana,protiv Mladosti i Jedistva iz Žeravice,vratile su mnogo vedriju atmosferu u redove Ljubića,koji je sa ovih  šest bodova stigao na zadovoljavajuće peto mjesto.Ovaj put prnjavorski drugoligaš putovaće u Brod,gdje će se u nedjelju od 15 časova sastati sa timom domaćeg Liješća,koje ,kao i Ljubić,ima 24 boda.Trener Goran Kostrešević neće moći računati na povrijeđenog napadača Vladimira Ančića i Slavišu Jovanića,koji ima tri žuta kartona.

U nedjelju od 16 časova biće otvorena proljećna sezona u Šibovskoj,gdje će ekipa Borca ugostiti Mladost iz Glamočana.Startuje i drugi dio prvenstva u Međuopštinskoj ligi.U Donjim Galjipovcim  u nedjelju od 17 časova igraće Budućnost i prnjavorski Sokolski,a sutra će Biseri,po prvi put na novoizgrađnom igralištu u Lišnji odigrati zvaničnu utakmicu, i to protiv Vrbasa iz Prijebljega.

Nakon poraza na gostovanju u Brodu,rukometaši Sloge imaće priliku za popravni,jer u nedjelju poslijepodne dočekuju sastav Laktaša.Kao predigra ,u  prnjavorskoj dvorani biće odigrane utakmice između  pionira i kadeta ova dva sastava. /R.P./

 

 

PODIJELI