Svima najdraži ”Prijatelji”: Kao da se nismo ni rastajali /VIDEO/

0
722

Premijera nove epizode serije “Prijatelji” najavljena je za 27. maj, a glumci su se osvrnuli na uspomene, koje nose sa snimanja ovog popularnog američkog sitkoma.

Sastali su se u Varner Bros studiju, gdje su se snimali “Prijatelji”, a Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer bili su emotivno dirnuti, dok su se ponovo vraćali u svijet, koji su napustili prije 17 godina.

“Preplavilo me deset godina najlepših sjećanja”, izjavila je Koks u intervjuu za magazin Pipl.

Leblank je povratak opisao kao nastavak njihovih avantura.

“Kao da se nismo ni rastajali. Nastavljamo tamo gdje smo stali”, rekao je.

“Prijatelji” su jedna od najbolje ocijenjenih serija svih vremena. Njih šestero su se okupili, tek drugi put nakon finalne epizode koja je emitovana 2004. godine, kako bi snimili emisiju “Prijatelji: Ponovno okupljanje”. Ona predstavlja najavu za premijeru specijalne epizode, koja će biti objavljena naredne sedmice na “HBO Maks” servisu.

Pojaviće se i specijalni gosti, poput Ris Viterspun, koja je glumila Rejčelinu sestru, Lejdi Gaga, Dejvid Bekam i Džastin Biber.

Aniston je izjavila da se malo plašila da snima epizodu, jer bi plakala tokom snimanja.

“Bilo je to melanholično, zar ne?”, upitao je Leblank.

Kudrov se složila s njim: “Da, izrazito emotivno”.

“Humor se bazirao na karakterima likova, a ne na vremenskom periodu u kojem su živjeli. Nismo zbijali šale na račun O.Dž. Simpsona, već smo se fokusirali na narav osoba. Zbog toga se ljudi, iznova, vraćaju gledanju naše serije”, kazao je Peri.

(B92.net)

PODIJELI