Tamara i Srđan pobjednici “Maratonskog poljupca”

0
667

Četiri sata i 45 minuta – toliko je trajao maratonski, pobjednički poljubac Tamare i Srđana. Ovaj mladi par odmjerio je snage se sa još devet zaljubljenih parova i kažu da im nije bilo lako. Put u Rim bio je jaka motivacija.

“Mi smo stvarno mislili da to neće trajati više od sat i po vremena. Međutim četiri i po sata, to nije malo. Ja sam njoj juče obećao ‘Vodim te u Rim'”, priča Srđan Vujmilović, pobjednik “Maratonskog poljupca”.

“Mi smo juče izlazili i on mi je rekao ‘Vodim te u Rim 100 odsto.'”, potvrđuje priču Tamara Trkulja, pobjednica “Maratonskog poljupca”.

Drugoplasirani, Aleksandra i Boris, ne kriju razočarenje što im je umakla pobjeda. Njima je pripala utješna nagrada, vikend u jednom banjalučkom hotelu.

“Ljubljenje kao ljubljenje nije toliko naporno, ali stajanje četiri sata jeste. To je bilo najgore”, kaže Boris Tešić, drugoplasirani u “Maratonskom poljupcu”.

Organizatori ne kriju iznenađenje dužinom maratonskog poljupca. Srećni su i što su imali veliki odziv.

“Zaista su pokazali javno svoju ljubav, tako da čestitamo dobitnicima i nadamo se da će nastaviti u ovolikoj količini da se vole”, izjavila je Iva Đudurović, portparol tržnog centra “Emporium”.

Da se javno ljube satima učesnici se nisu sramili. Zašto bi, kad je kako je i sam pjesnik Jovan Dučić rekao – poljubac, susret najljepši na svijetu.

atv

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here