Tekvondo klub “Prnjavor” prvak Srpske

0
544

Prnjavorčani na juče održanom Prvenstvu Republike Srpske u Laktašima odbranili titulu ekipnih prvaka Srpske u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji. U ekipnom dijelu Prvenstva kadetkinje Prnjavora osvojile su srebrnu medalju dok je muška juniorska ekipa osvojila treće mjesto ekipno.

U pojedinačnim nastupima u sve tri staropsne kategorije u konkurenciji takmičara iz šesnaest klubova tekvondo klub ”Prnjavor osvojio je 43 medalje od toga 15 zlatnih i po 14 srebrnih i bronzanih medalja. Za najuspješniju takmičarku Prvenstva u konkureciji mlađih kadetkinja proglašena je Monika Gajanić sa osvojene dvije zlatne medalje u borbama i formama. Dvostruki pvaci Srpske u disciplini borbe i forme su juniori Miloš Vrhovac i Dejan Modić. Titulu prvaka Srpske osvojili su i sledeći članovi kluba: Ognjen Kusić, Ana Jugović, Maja Petrović, Vukašin Ružičić, Viktor Vuković, Nikola Barać, David Stanišić, Aleksandar Fešiš i Jovan Vasilić.

U ukupnom plasmanu u konkurenciji 16 klubova ”Prnjavor”je zauzeo prvo mjesto , drugo mjesto ”Sloga-Prodamont”iz Doboja i trećeplasirani klub su ”Šekovići”.

Tekvondo klub “Prnjavor”

PODIJELI