Tragedija u Prnjavoru: Mladić umro u kafiću

0
1250
 

U noći sa subote na nedjelju, u prnjavorskom ugostiteljskom objektu “Trokadero” u Zanatskom centru 1, od posljedica srčanog udara, preminuo je 22-godišnji Novak Grumić.

Tragično preminuli mladić, porijeklom iz Drenove, živio je u Sloveniji. Posjetu rodnom kraju iskoristio je za večernji izlazak, koji je tragično završio. Grumić se u kafiću nalazio zajedno sa rođakom Milomirom Pivaševićem, koji nam je ispričao detalje vezane za ovu tragediju.

“U “Trokadero” smo došli oko 21 čas i 30 minuta, stajali smo za stolom, gdje su nam se pridružila dva momka, koji nisu mogli naći slobodno mjesto. Plesali smo, pjevali a onda je Novak u jednom trenutku samo pao, bilo je to nekih 30 minuta iza ponoći. Dozivali smo ga, ali nije reagovao, zatim smo ga iznijeli vani, a pomogli su nam i konobari. Dva puta se lagano nakašljao, nakon čega više nije davao znakove živote.

Odmah smo ga stavili u auto i odvezli u službu Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Prnjavor, gdje su doktori pokušavali da ga ožive, ali na žalost nisu uspjeli. Dežurni doktor konstatovao je smrt, usljed posljedica srčanog udara”, ispričao nam je vidno potrešeni Pivašević.

Tragično preminuli mladić sahranjen je danas na mjesnom groblju u Drenovi, a sahrani su pored rodbine, prisustvovali mnogobrojni prijatelji i poznanici, koji su ga ispratili na vječni počinak.

PODIJELI