TRGOVAC U PRNJAVORU ZATEKAO LOPOVA KAKO MU PLJAČKAJU RADNJU

0
677

Pero Fedčešin, trgovac iz Naseobine Lišnja kod Prnjavora, našao se oči u oči sa naoružanim razbojnicima koji su pljačkali njegovu prodavnicu.

Iako iz CJB Banjaluka nije bilo saopštenja o ovoj oružanoj pljački, nakon interesovanja “EuroBlica” iz policije su potvrdili da je prijavljeno krivično delo, te da je obavešteno Okružno tužilaštvo Banjaluka koje rukovodi daljom istragom.

Policijskoj stanici Prnjavor vlasnik trgovačke radnje u mestu Naseobina Lišnja prijavio je da je u prodavnici zatekao dve maskirane osobe koje su preteći da će pucati ukrali cigarete i udaljile se u nepoznatom pravcu – saopštili su iz CJB Banjaluka.

Razbojnici nisu nađeni i uhapšeni.

Izvor “EuroBlica” blizak istrazi otkriva da se najverovatnije radi o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi koji su imali jasno podeljene uloge.

Fedčešin je za “EuroBlic” izjavio da su u pljački učestvovali trojica razbojnika.
-Dok su dvojica bila u prodavnici, treći je ispred čuvao stražu. Tokom pljačke sam bio u prodavnici, na nekoliko metara od razbojnika. U jednom momentu sam video cev puške, ali se na sreću sve ubrzo završilo bez posledica – izjavio je Fedčešin.

Meštani Naseobine Lišnja očekuju od policije da brzo reši ovaj slučaj.

-Ovo je strašno što se događa, razbojnici nesmetano mogu raditi šta žele. Pitanje je samo trenutka kada će se neka slična pljačka pretvoriti u tragediju. Pitamo se sada ko je sledeći – izjavio je meštanin koji je zamolio da mu ne navodimo ime

Euroblic

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here