Tri dana ležala u sanduku, muž pred kremiranje shvatio da je živa

0
139

Phinij Sopajorn (70) iz Tajlanda bila je u mrtavačkom sanduku tri dana prije nego je njen suprug primijetio da je još živa. Prema tradiciji ženu su, nakon što su mislili da je umrla, odnijeli u lokalni hram.

Nakon tri dana trebali su ju kremirati. Suprug Tavin Sopajorn (73) je došao u hram kako bi joj prema običaju oprao lice vodom. Primijetio je da njegova žena diše te je vidio da joj se pomiču kapci. Ženu su odnijeli u kuću kako bi ju ugrijali te su pozvali ljekare.

“U nedjelju smo ju stavili u sanduk nakon što je prestala disati, ali nam je bilo čudno da se tijelo nije ukočilo”, kaže suprug. Da je žena živa potvrdila je i njezina snaha koja je ljekarka. Opipala joj je puls, ali je bio vrlo slab.

“Sretan sam da mi je žena živa i bilo bi strašno da smo ju živu kremirali”, rekao je suprug.

Sve se odigralo još 20. oktobra. Suprug je tada rekao kako je njegova žena u vrlo teškom stanju te kako vjeruju da neće još dugo živjeti, piše Daily Mail. Ne zna se šta se u međuvremenu s njom dogodilo.

Joe Louis@JoeLouis7

Grandmother, 70, is saved from being cremated alive when her husband noticed she was still breathing moments befo… http://va.newsrepublic.net/s/wdFhhk 

Grandmother, 70, found to be alive before she was due to be cremated

Phinij Sopajorn had been taken to a local temple in Thailand for a funeral and was kept in a cold coffin for three days. Just as she was about to go into the incinerator her husband saw she was…

dailymail.co.uk

See Joe Louis's other Tweets

(24sata.hr) 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here