Tri prnjavorska fudbalska kluba imaće nove nastupe tokom vikenda koji je pred nama

0
338

Tri prnjavorska fudbalska kluba imaće nove nastupe tokom vikenda koji je pred nama.Prije sedam dana klubovi iz naše opštine ostvarili su tri trijumfa u borbama za bodove,a najvrednija je bila pobjeda ekipe Ljubića protiv zvorničke Drine.Naš prvoligaš ponovo će igrati pred svojim navijačima, a rival će biti Podrinje iz Janje,koje je imalo identičan učunak na startu sezone  kao i Prnjavorčani  koji su u seriji doživjeli  četiri poraza.Trener domaćih Milan Stanivuković očekuje novu pobjedu čime bi  njegov klub   udaljio se iz donjeg dijela tabele.Utakmica Ljubić-Podrinje počinje sutra u 16 časova.

Novu pobjedu najavljuju i fudbaleri Borca iz Šibovske ,koji su prje sedam dana bili uspješniji od Bisera iz Čatrnje rezultatom 3;2,a novo iskušenje biće na stadionu u Maglajanima protiv imenjaka ,domaćeg Borca.    Ekipa  trenera  Milana Kljunića nada se nastavku  dobre serije rezultata  i prodor  u  gornji dio tabele.

Na otvaranju nove sezone ekipa Budućnosti iz Donjih Galjipovaca poražena je kao domaćin protiv Bratstva iz Nožičkog, a potom je prvu pobjedu ostvarila protiv Mladosti iz Bajinaca.U  nedjelju naš predstavnik u Petoj ligi putuje bivšem drugoligašu Župi u Milosavce. (br)

PODIJELI