Tvrdi da je bila ruska špijunka: Imali smo posebne seks-treninge, zavođenjem smo izvlačili informacije

0
342

Kao nešto iz najluđeg špijunskog filma kojeg ste ikad gledali, poručili su iz “The Sun” nakon razgovora s Ruskinjom Aliom Rozom (37).

Ova žena tvrdi da je pristupila vojnoj akademiji u Moskvi kad je napunila 18 godina, tu su je navodno nekoliko godina trenirali kao špijunku, a onda je i ‘bacili’ na teren, piše “The Sun“.

“Moj djed odlikovan je zbog svog učestvovanja u 2. svjetskom ratu. On je jedan od heroja naše nacije. Vojska je u mojoj porodici oduvijek značila jako puno”, priča Alia Roza i nastavlja:

“Na vojnoj obuci naučila sam osnove borilačkih vještina, ispitivanja, kao i rukovanje oružjem. Nakon toga radila sam kao agent u akcijama protiv trgovine ljudima i drogom. Nakon toga, nekoliko djevojaka i mene pozvali su sa strane”, govori Alia, koja danas radi kao PR agent.

“Na tom posebnom treningu naučili su nas zavođenju i manipulaciji. Imali smo i posebne seks-treninge. Ne u smislu priručnika ili knjiga, već su nam pokazali kako ‘izvršiti koju radnju’. Podučavali su nas kako možemo upotrijebiti naš izgled da izvučemo što više podataka iz osobe pod interesom. Seks je u tome jako važan. Ako ste uspješni u zavođenju, ali onda kad dođete u krevet ‘nestanete’, muškarac vam neće nikad odati svoje tajne po koje ste došli”, zaključuje Alia, prenosi “Radiosarajevo.ba“.

Priča i kako je pobjela iz Rusije nakon što su je mafijaši, čiji se šef zaljubio u nju, pokušali ubiti. Infiltrirala se u jednu kriminalnu grupu i nakon nekoliko akcija našla se na meti gangstera. Zbog toga je morala da promijeni ime.

Kako je i sama prošla špijunski trening, smatra da zna šta je Putinu u glavi.

“Najvažnija stvar u tome je što mi živimo dvostruke živote. Ako vas pošalju da, na primjer, glumite učitelja negdje, vi postajete taj učitelj. Jedino tako, kad je osoba 100 odsto unutra, akcija može biti uspješna. Pogledajte fotografije Putina. Jaše konja bez majice, lovi ribu, roni… Kao da je Džejms Bond. To je brend. Svi Rusi žele biti takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. Kako to postići nauče vas u vojnim školama za tajne agente”, dodaje Alia.

Kaže da još ima rodbine u Rusiji, ali je protiv rata. Iako im je servirala i nekoliko fotografija sebe iz službe, novinari “The Sun” nisu uspjeli provjeriti sve navode atraktivne Ruskinje.

Za nju je razlog jasan. Pa takve stvari ne ostaju na papiru…

radiosarajevo

PODIJELI