Velike pare očekuju ova tri horoskopska znaka tokom proljeća

0
301

Kako tvrdi čuveni britanski astrolog Mark Vilijams, ovo proljeće nekim horoskopskim znacima donijeće pravo finansijsko blagostanje.

Neki od njih će novac dobiti kao nagradu za uložen trud na poslu, koji će se konačno isplatiti, a neki će do para doći kroz pokretanje sopstvenog biznisa.

Aspekte za dobre finasije u narednim mesecima posebno imaju tri znaka Zodijaka.

1.  Strijelac

Strijelčevima se otvara mogućnost da dobiju povećanje plate. Neki će dobiti priliku i za honorarni posao, čime će poboljšati svoje finansije.

Pojedinim predstavnicima ovog znaka Zodijaka, kojim vlada Jupiter, planeta sreće i blagostanja, otvara se mogućnost za poslove sa inostrantsvom, koji mogu da im omoguće ozbiljan priliv novca.

2. Jarac

Jarčevima je ovo jedan od najboljih perioda u ovoj godini. Imaju sve šanse da napreduju u karijeri, a to će im donijeti i poboljšanje funansija.

Ako su aplicirali za vodeće pozicije u timu, ostvariće svoje ambicije, a to će im donijeti i dodatni novac kroz platu. Ovog proljeća, naročito u aprilu i maju, trud djece Saturna, koji su uporni i vrijedni radnici, biće posebno vrednovan i nagrađen.

Jarčeve očekuje lijep period i mnogo životnih radosti.

3. Vodolija

I pored toga što ne spadaju u horoskopke znakove koji su materijalisti i koji umiju da štede, Vodolije ovog proljeća čeka pravo materijalno blagostanje.

Pred njima se otvaraju prilike da završe neke davno započete projekte koji će im donijeti i materijalnu satisfakciju, a ukoliko razmišljaju da pokrenu svoj privatni posao, pravi je trenutak za tako nešto, jer će im sve što započnu u aprilu i maju donijeti veliku finansijsku dobit.

Ovaj znak Zodijaka može slobodno da se upusti i u razne poslovne rizike, jer je sreća na njihovoj strani, piše “Telegraf.rs“.

PODIJELI