U Maslovarama održana prva revijalna ” Džipijada “

0
1406

 U organizaciji Lovačkog udruženja “Jelovka” i Auto-moto kluba “Borci – Borja” Maslovare u ovom kotorvaroškom mjestu održana je prva revijalna ” džipijada “, koja je okupila više od 30 učesnika u tri kategorije.
Na prvoj džipijadi u Maslovarama učestvovali su takmičari iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Teslića, Doboja i Kotor-Varoša. 

Nakon revijalne vožnje kroz šumu u dužini od 20 kilometara, gdje su vozači pokazali zavidno znanje, uslijedio je ispit spretnosti. Najbolje vrijeme u konkurenciji krosera imao je Željko Milaković iz Banjaluke, dok je njegov sugrađanin Siniša Vuković bio najbrži i najspretniji u konkurenciji 20 džipova.

Vuković je rekao Srni da je organizacija “džipijade” bila na zavidnom nivou i da su nijanse odlučivale o pobjedniku u njegovoj konkurenciji. U kategoriji terenskih kamiona prvo mjesto je osvojio Rade Nijemčević iz Šipraga. 

Prema riječima predsjednika Lovačkog udruženja “Jelovka” Maslovare Slobodana Župljanina, ova manifestacija postaće tradicionalna i od naredne godine će imati međunarodni karakter. /srna/

PODIJELI