U nedjelju četvrti humanitarni kros AK San ” Prnjavor 2021”

0
357

Atletski klub “SAN” i Udruženje roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju “NEVEN” iz Prnjavora u nedjelju 17.10.2021. godine po 4. put organizuju Jesenji humanitarni kros AK San “Prnjavor 2021”.

Kros će imati humanitarni karakter i sva sredstva prikupljena će se usmjeriti djeci sa smetnjama u psihičkom i fizičkom razvoju i dnevnom centru “NEVEN” u Prnjavoru.

Imajući u vidu i dugu tradiciju organizacije kros takmičenja u Prnjavoru, kao i veoma malog broja kros trka kod nas i u regionu, Atletski klub “SAN” iz Prnjavora odlučio se da i ove godine organizuje kros takmičenje, koje će biti otvorenog karaktera sa mogućnošću učestvovanja svih Atletskih klubova i učenika osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova, rekreativaca i veterana, kao i djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona.

Takmičenje će biti organizovano u Sportsko rekreativnom centru Borik u Prnjavoru, na trim stazi kod Lovačkog doma u Prnjavoru u nedjelju 17.10.2021. godine sa početkom u 13:00 časova.

Učešće je već najavilo nekoliko atletskih klubova i Udruženja roditelja djece sa smetnjama u razvoju iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i iz regiona, tako da će trka imati i međunarodni karakter.

Staza je kružna, valovitog terena dužine oko 1500 m i sa srednje pješčanom podlogom.

Kompletna staza se nalazi u borovoj i grabovoj šumi što daje poseban ugođaj prilikom trčanja.

Prva tri takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim trkama će dobiti: robne nagrade, majice, medalje i diplome, dok će pobjednici u svim trkama, dobiti i pobjedničke pehare.

Prijave je moguće izvršiti  na sam dan trke.

Kotizacija za učešće iznosi 5 KM ( 2,5 eur ) i sva sredstva koja se prikupe taj dan idu u Udruženje roditelja djece sa smetnjama u fizičkom i psihičkom razvoju “NEVEN” iz Prnjavora.

Za sve informacije i prijave za takmičenje obratite se na e-mail adresu [email protected], ili na telefon +387 65 686 784

 

prnjavorlive.info

PODIJELI